Workshop compassionate coaching voor sportdocenten

Of je nu yoga, pilates, pump of total workout geeft, je wil dat iedere sporter traint op zijn eigen niveau. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je van een groepsles maatwerk?

Leer sporters om voor zichzelf te zorgen. Zij kennen hun lichaam het best. Ze wéten wat ze kunnen, als ze maar naar hun lichaam luisteren. Dáár ligt jouw belangrijkste taak: je maakt je deelnemers zelfbewust. Met voel-aanwijzingen help je je deelnemers te ontdekken wat wel en wat niet gaat. Jij kiest de oefeningen, maar je geeft je deelnemers alle ruimte om ze aan te passen. 

Hoe ziet de workshop eruit?

Je bent in je eigen sportschool of studio, samen met je collega’s. Het programma duurt drie uur en bestaat uit twee sportlessen en een presentatie. We beginnen met mind your movement. De oefeningen zijn eenvoudig: je bent niet bezig met goed of fout, je voelt wat je doet. De tweede les is een combinatie van body workout, pump en pilates. Je traint intensiever, maar je blijft je bewust van je lichaam. De workshop eindigt met een lezing over de vier componenten van compassionate coaching:

  • Zelfzorg
  • Vriendelijkheid
  • Zelfregie
  • Mindfulness

Wat kan ik na de workshop?

Je hebt nu ervaren hoe prettig het is om vrij te mogen bewegen. Wil je je deelnemers diezelfde vrijheid geven, oefen dan thuis. Dat kan met behulp van de geluidsopnames op deze website. Wil je méér uitleg en begeleiding, doe dan de opleiding compassionate coaching voor sportdocenten.  


Praktische informatie

Voor wie?Voor personal trainers, yoga-, pilates- en groepslesdocenten
Waar?In je eigen sportschool of studio
Wanneer?In overleg
Hoe lang?De workshop duurt drie uur: je krijgt twee lessen en een lezing
Totaalprijs?€500,- excl. BTW (ongeacht de groepsgrootte)

Meer informatie? Neem Contact op.